Българският сайт за услуги
 

ВЕА дизайн

 
НачалоГалерияКонтакти
 
*www.veadesign.net* интериорно проектиране, интериорен дизайн, 3Д - визуализация, пълна техническа документация на проекта, оферти и отстъпки от партньори във всички сфери на обзавеждането, консултации, мебелно проектиране, кухни, детски стаи, дневни, спални, довършителни строителни работи, обзавеждане за баня и спа комплекси, хотелско и търговско обзавеждане
 

VЕАDESIGN е студио за интериорно проектиране и 3D визуализации!

    Ние ще разработим интериорния проектза вашия дом, заведение, вила, апартаментен комплекс, ваканционно селище, хотел, офис,търговски обект, салон за красота и  други.


            Какво включва услугата, която випредлагаме:

 

1.Като първа стъпка ще определим основните функции на помещенията,схематично ще нанесем мебелите и останалите детайли. При необходимост и вняколко варианта.

2.След като одобрите  разположението на мебелите, ние ще изготвим нагледнотриизмерно визуализиране на решенията,за да придобиете реална представа за това как ще изглежда всичко вдействителност… и ако нещо не ви хареса – то може да се промени, така че даполучите краен резултат, който напълно се покрива с вашите очаквания.

3.След готовия идеен проект продължаваме с изготвянето на работния, който включва:

·        чертежи наизводи на ел. инсталация, ВИК инсталация

·        чертеж сплан на настилки и тавани

·        разгъвкина стени с прилежащи облицовки, декорации и други

·        чертежи намебелите по поръчка 

·        дферти замебели, тапети, мазилки, настилки, осветителни тела и други

·        оферти  за изпълнение на строително-ремонтнитедейности

           

            Реализирането на един интериорен проект е сложeн процес, но защото държим на качеството и желаем да бъдем максимално полезни за Вас, ние препоръчваме реализирането да стане с наши партньори и с авторски надзор.

 От самата идея -  до изпълнението й. Знаем, че държите именно натова.

            В случай, че решите сами да реализирате проекта, ние  ще предоставим техническата информация  и ще бъдем на разположение, ако имате  нужда от нас.

           

            За VЕА DESIGN ще бъде чест Вашият проект или поръчка да присъства в нашите проекти и изпълнени решения. Ние вярваме, че това може да бъде постигнато само ако Ви предложим най-доброто.

Вижте галерията...
 
Изпратете заявка за ВЕА дизайн     От тук можете да изпратите заявка до ВЕА дизайн
Споделете с Вашите приятели чрез facebook facebook twitter twitter email email Концепция и дизайн BG Услуги